Košile jako základ letního šatníku

KOŠILE JAKO ZÁKLAD LETNÍHO ŠATNÍKU


V minulém článku jsme vám slíbily, že se více rozepíšeme o naší novince a #musthave kousku Fashion Lounge – MUŠELÍNOVÝCH KOŠILÍCH. A jak jsme slíbily, tak také činíme. Takže pokud stále váháte nad naší mušelínovou kolekcí, po přečtení tohoto článku a shlédnutí nového reels na @fashion_lounge_cz bude váš jediný otazník viset nad tím, kterou barvu košile si vybrat.


Oversized košile je klasika, která nestárne a která by neměla chybět ve vašem šatníku. Navíc je neuvěřitelně pohodlná a v horkých letních dnech vám v ní bude opravdu příjemně. Pojďte se s námi podívat, jak ji nosit opravdu stylově. Samy uvidíte, že v létě budete mít mnoho příležitostí ji vytáhnout ze skříně. A jak všechny nadchnout svým letním oufitem?


Stačí vám pár basic kousků, ke kterým dáte jak tenisky, tak pantofle a klidně i ty na podpatku. Je to jednoduché, není to žádná věda, móda by měla hlavně bavit a dělat vám radost. :)


Bílá košile je univerzální a umí být elegantní, ale i sexy. Hlavně když si ji jen tak rozepnutou přehodíte na pláži nebo u bazénu přes plavky. S velkým černým kloboukem máte wow efekt zaručený!


Čenobílou kombinací s oblíbenými kraťasy nikdy nic nezkazíte, ale košilí Liz v tyrkysové barvě váš outfit krásně oživíte. Uvázaná v pase a spolu s klasickými modrými denim kraťasy a kšiltovkou, přesně tak vypadá náš nejoblíbenější letní outfit, ve kterém můžete vyrazit na festival, na výlet, do města i do přírody.
Košili Liz můžete obléknout i k jednoduchým šatům. Pokud si ji uvážete v pase, krásně tak rozbijete jejich rovný střih a celkový look tak bude působit mnohem více žensky. Skvěle navíc funguje, když se budete držet jedné barvy tzv. “monochrome outfit”, ale o tom se můžeme rozepsat zase příště. :) Béžová a zemité odstíny jsou trendy už pár sezón a na léto ideální.


Na závěr pro vás máme ještě naprostou klasiku s džínami. A jestli košili zapnete, uvážete v pase nebo ji naopak necháte rozevlátou, necháme už jen na vás. Perfektně padnoucí slim džíny s vyšším pasem, crop top i kabelku najdete také u nás na fashionlounge.cz.
Užijte si spolu s námi léto stylově a podle posledních trendů.

 

Tým Fashion Lounge

Zpět do obchodu