Léto patří šatům!

LÉTO PATŘÍ ŠATŮM

Začíná léto, a to znamená jediné, je čas se podívat do šatníku a zjistit kolik šatů tam máte. Málo, rozhodně jich máte málo. Léto je dlouhé a šaty k němu neodmyslitelně patří. Tak se toho nebojte a pořiďte si na Fashion Lounge pár nových kousků. Výběr máme obrovský a šaty milujeme. Zamilujte se do nich i vy. Vyzkoušejte krátké, dlouhé nebo ty s trendy volánky. Mnoho z našich šatů jsou variabilní a můžete je nosit na několik způsobů. U nás najdete celou barevnou paletu, my jsme si nejvíce oblíbily tlumené pastelové odstíny světle růžové a modré.

Protože pro letní šaty neplatí žádná pravidla, vyberte si, co se líbí vám, a hlavně vám perfektně padne. U nás na Fashion Lounge najdete šaty všech stylů. Které budou ty vaše?

Krajkové šaty

Něžná a romantická krajka je ženská a ve vašem šatníku by neměla chybět. K létu patří bílá klasika, kterou snadno skombinujete s doplňky v přírodních barvách. Naopak černá krajka je vhodná i na společenské události.

Šaty s odhalenými rameny

Není nic víc sexy než odhalit šíji a ramena. Skvěle to vypadá jak na upnutých šatech, tak i na šatech s volnějším střihem.

Šaty s volány

Volány nejsou asi pro každého. Jsou výrazné, a i proto se pak držte minimalismu v doplňcích. Šaty budou samy o sobě tím nejpoutavějším prvkem vašeho outfitu. Skvělé je pohrát si s asymetrií – mnohdy skryje nedostatky a podtrhne vaše přednosti.

Šaty s výšivkou

Vzdušné šaty s výšivkou, sandálky, slamák a velký košík. Nic víc letního asi není. Motivy květin, ale i geometrické tvary nebo tradiční vzor madeira. Necháme už na vás, co si vyberete a na jaké dovolené v nich zazáříte.

Košilové šaty

Košilové šaty jsou ideální na běhání po městě, na výlet i do práce. Jsou pohodlné, a přitom vypadají stylově. Jejich střih navíc sluší opravdu každému, stačí si je jen přizpůsobit sama sobě. Pas zdůrazníte páskem a na pracovní schůzku přes ně přehoďte elegantní sako.

Dámy, noste šaty! Nejen, že to podtrhne vaši ženskost, ale také máte vyřešený celý outfit během vteřinky.

Tým Fashion Lounge

Zpět do obchodu