Jaro ve slevě je tady! 40% sleva na vše kromě novinek. Zadej kod JARO a udělej si radost.

Dokonalý mušelín

DOKONALÝ MUŠELÍN

Léto se rozbíhá, teploty stoupají a my pro vás stále doplňujeme skvělé a trendy kousky, které jsme si samy zamilovaly a máme je vyzkoušené.

Vzdušnost, minimalismus a spousta barev! To je naše nová mušelínová kolekce na Fashion Lounge. Mušelínová košile nebo šaty jsou opravdovým #musthave kouskem na léto a věřte, že jakmile tento materiál jednou vyzkoušíte, nebudete chtít nosit nic jiného. I proto u nás máme opravdu široký výběr nejen basic košilí, ale i šatů v několika střizích a také stylové komplety a overaly. Mušelín je oproti tradiční bavlně lehčí, měkčí a volnější, pořád je ale prodyšný a oceníte ho i při vyšších teplotách. Košile a šaty navíc nemusíte žehlit, a to je rozhodně další plus ????Stačí si jen vybrat střih a barvu!

Všechny naše novinky jsme je pro vás vyzkoušely a vy se můžete samy přesvědčit, že sluší jak vysokým holkám, tak těm menším ????Rozhodně se nebojte třeba kratších overalů – pokud jste vysoká jako Bára, nohavice budete mít v délce culottes a vypadá to skvěle. Overaly perfektně sedí a mají nastavitelná ramínka, takže si je upravíte podle sebe.

Co rozhodně také potřebujete je komplet kraťásků a košile s krátkým rukávem, který můžete nosit zvlášť nebo dohromady, a to na několik způsobů. Bude skvělý nejen na domácí pohodu na terase, ale i na dovolené, kde jej vynosíte na pláži i na ranní procházce městem. Šaty pak máme ve dvou různých variantách – volnější s volánkem a kratší propínací s páskem. Barvy se snažíme doplňovat a vedle základní černé, bílé a béžové, najdete vše i v růžové, žluté, lila nebo mintové.

No a košile, to je kapitola sama pro sebe, takže o tom zase v dalším článku.

Přejeme vám krásné barevné léto!

Tým Fashion Lounge

Zpět do obchodu