Jaro ve slevě je tady! 40% sleva na vše kromě novinek. Zadej kod JARO a udělej si radost.

Stylové balíčky zabalené s láskou

A jak začíná tvoje ráno? To naše hlavně dobrou kávou! A pak už se v našem showroomu ve Zlíně rozjíždí pracovní kolotoč. Kontrola vašich nových objednávek, chystání a balení balíčků. Všechny je balíme osobně a je to opravdu radost, protože si vybíráte krásné kousky. A to nejen teď v jarní sezóně, která je ve znamení barev a šatů. Dnes vám dáme nahlédnout k nám do zákulisí, jak to vypadá, než balíček dorazí až k vám.

Niki si vybrala tento super výrazný outfit – oversized růžové šaty Miss s jemnou výšivkou a k nim stylovou světlou riflovou bundu. Ta je rozhodně #musthave kouskem na jaro a léto, který vynosíte jak k šatům, tak k riflím nebo třeba trendy overalům, ale o tom zase někdy příště ???? Teď vše hezky poskládat, pečlivě zabalit, přidat dáreček, nalepit tvoji adresu a objednávka už míří za tebou! Doufáme, že ti udělá radost a budeme rády, když ji s námi budeš sdílet! Třeba tak, že své fotky označíš speciálním hashtagem #fashionloungecz a my se o tvé outfity podělíme na našem profilu.

Nákup na Fashion Lounge nemůže být jednodušší! Každý den sdílíme na Instagramu inspirace a outfity a tobě stačí si jen vybrat a objednat na fashionlounge.cz. Děkujeme za všechny vaše objednávky, a také za to, že se k nám spokojené vracíte!

Objednávky odesíláme každý den, takže se na tu svoji můžete těšit do 2 až 3 pracovních dnů od objednání.

Tým Fashion Lounge

Zpět do obchodu