!! DOVOLENÁ !! Všechny objednávky vytvořené od 26.4. - 5.5. budeme vyřizovat v týdnu od 6.5. Děkujeme za pochopení.

Pohodlně a stylově

POHODLNĚ A STYLOVĚ 


Nachystat dětem snídani, svačinu, vypravit je do školy a školky, nakoupit, vyzvednout květiny, vyřídit pár pracovních mailů a dát si kafe na terase. A nemuset se kvůli tomu všemu 3x převlékat, a i tak zůstat v pohodlí. Že je to nemožné? Není. Odpovědí je TEPLÁKOVKA!
Hranice mezi módními trendy a módním faux pas je velmi tenká. Ještě před pár lety by nás nenapadlo, že teplákovka bude žádaným kouskem našich šatníků. Jenže svět módy se mění ještě větší rychlostí než se stačí střídat roční období, a to co bylo nežádoucí, může být o pár sezón později na seznamu trendů hodně vysoko. Stačilo, aby se v teplákovce ukázala na veřejnosti Madona, o třídu výš ji povýšily světové topmodelky, a dva roky prázdnin a nuceného home office z ní udělaly jeden z nejoblíbenějších outfitů posledních let. I doma totiž můžete vypadat stylově a s blížícím se podzimem je tepláková souprava absolutním must have.
Takže než se s prvním zářiovým dnem vrátíte ke svému business looku, pořiďte si dokonale pohodlný domácí set, jehož měkkost a jemnost semiše budete milovat! Na Fashion lounge jej najdete v několika barvách – od jasně zářivé růžové, přes černou klasiku až po zemité odstíny podzimních barev. Za nás je dokonalá lahvově zelená a podzimní khaki. Kterou si vyberete vy?


Přejeme vám krásný start nového školního roku! A nezapomínejte na odpočinek.

Tým Fashion lounge

Zpět do obchodu