Jaro ve slevě je tady! 40% sleva na vše kromě novinek. Zadej kod JARO a udělej si radost.

Back to business

BACK TO BUSINESS

Je čas přijmout, že léto je za námi a návrat do pracovní realityje nevyhnutelný. Takže se vzpomínkou na horké letní dny a bezstarostnou dovolenou, vyrážíme do práce a tomu samozřejmě musíme přizpůsobit i šatník. A nejen tím, že se rozloučíme s rozevlátými šaty, páskovými sandály a dalšími oblíbenými letními kousky. I když v některých teplých dnech šaty ještě vytáhneme, budou to spíše ty s delším rukávem a z teplejších materiálů. Především je tady čas na vrstvení! A to nás baví.

Vytvořte si z našich pečlivě vybraných kousků elegantní, pohodlné a jednoduché outfity, které můžete vzájemně kombinovat. Co si tedy pořídit do podzimního šatníku, ze kterého pak každé ráno vytvoříte svůj osobitý look, který není fádní? SAKO! My jsme vám na ukázku vybraly sako Nell v barvě camel, to hraje hlavní roli hned ve 4 outfitech a vrstvení s ním je hračka.

Nechejte se pro váš business look inspirovat našimi nápady. Trendy camel odstín si skvěle rozumí s bílou košilí i s takovou klasikou jako jsou modré slim džíny a modrý lehký svetřík Classic. Jestli se stejně jako my nechcete vzdát pohodlného mušelínu a šatů Peggy, jednoduše je v období babího léta noste spolu se sakem. Co zaručeně funguje je monochromatický look, kdy se obléknete od hlavy až k patě do jedné barvy v několika odstínech. A protože všechny známe pracovní dny, kdy je toho opravdu hodně a většinu času běháte mimo kancelář, máme pro vás i jeden outfit, který preferuje hlavně pohodlí. Komplet Comfy, sako Nell a tenisky budou tím pravým! Stejně jako vstoupit do podzimní sezóny s Fashion lounge!

Váš tým Fashion lounge

 

Zpět do obchodu