Jaro ve slevě je tady! 40% sleva na vše kromě novinek. Zadej kod JARO a udělej si radost.

Trendy podzimní inspirace

TRENDY PODZIMNÍ INSPIRACE

Dejte sbohem babímu létu stylově! Vyberte si z našich módních kousků na Fashion Lounge a vylaďte se se slunečným podzimem.

Koženkové kraťasy jsou ideálním kouskem pro doznívající babí léto. Stačí k nim přidat silonky, vysoké kozačky a teplou vestu a nemusíte si dělat starosti s rozmary počasí. Budete v teple a v pohodlí, a ještě ke všemu šik.

My jsme si pro vás připravily dva skvělé outfity, ve kterých hrají hlavní roli naše koženkové kraťasy Ola v béžové a v černé barvě. Necháme jen na vás, které barvě dáte přednost.

„All black outfit jsme rozbily basic rolákem Sonya v šedé barvě, který by vám neměl chybět v šatníku, protože ho můžete jednoduše kombinovat do mnoha podzimních a zimních looků. Styl celému outfitu dodá vesta Candy, kterou na Fashion Lounge máme i ve smetanové a camel barvě. Za nás je to „must-have“ vašeho podzimního šatníku.

Druhý outfit je zase o světlých barvách a černých doplňcích. A pamatujte si, že právě na těchto malých detailech záleží nejvíc. Přes svetr Shade přehoďte kabát Donna a celý outfit doplňte kloboukem a můžete vyrazit do práce nebo třeba na víkendový výlet.

Krásné slunečné dny!

Tým Fashion Lounge

 

 

Zpět do obchodu