Jaro ve slevě je tady! 40% sleva na vše kromě novinek. Zadej kod JARO a udělej si radost.

Čas na trenčkot!

Čas na trenčkot!

Je právě teď. Chladná rána, teplá odpoledne, sem tam nějaká přeháňka. Prostě ideální čas na jeden z ikonických kousků – TRENCH COAT.

Pochází z deštivé Anglie, ale styl mu daly až francouzsky. Je tady už více než 100 let a ze základní výbavy anglických vojáků se stal základním kouskem šatníku žen po celém světě. Jak ho nosit stylově? Užijte si jeho ležérnost! Rozepněte knoflíky, pásek nechejte tak nebo jej zavažte vzadu a vyhrňte rukávy.

My jsme si pro vás nachystaly tři outfity, které budou dokonalé pro nadcházející podzimní dny.

Ležérně s rolákem

Můžete se na něj spolehnout i v chladnějších dnech. Stačí si pod něj obléct basic rolák Daniel v barvě camel a k němu černé slim rifle. Kombinace hnědé a černé je pro někoho neobvyklá, ale možná až překvapivě dobře funguje. Ukažte, že módě rozumíte a užívejte si outfit z těchto tří základních kousků až do prvních mrazíků.

K šatům

Pokud chcete trenčkot nosit k šatům nebo k sukni, pohlídejte si, že délka šatů bude odpovídat délce kabátu. Rozhodně by kabát neměl být kratší. Je to detail, ale víte, jak to je – detaily dělají celek dokonalým. Co říkáte na náš výběr s šaty Club?

Sportovně

Ano, trenčkot je tak univerzální, že jej vynosíte i cestou ze cvičení nebo když vyrazíte na nákupy pěkně v pohodlí – tedy v legínách a oversized mikině Comfy. Ukažte, že umíte být trendy a outfit doplňte bílými teniskami, vysokými ponožkami a kšiltovkou. Vyzkoušejte to, a zaručeně jste našla svůj nejoblíbenější outfit.

Snad jsme vás přesvědčily, že tento nadčasový kabát vynosíte jak k teniskám, tak k elegantním podpatkům. Zkrátka, pokud jste dosud váhaly, tak věřte, že své místo mezi 10 základními prvky šatníku, má trenčkot oprávněně.

Ať už se rozhodnete pro tradiční pískovou barvu nebo zvolíte trench coat Hit v černé či khaki, které také najdete na Fashion lounge, neuděláte tak chybu a váš šatník obohatíte o nadčasový kousek, který můžete vytáhnout každý rok na jaře ina podzim.

Krásné babí léto!

Váš tým Fashion lounge

Zpět do obchodu